Σε λίγους μήνες ο Κρατερός Κατσούλης και η αγαπημένη του Κατερίνα Καραβάτου θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι. Πώς όμως γνωρίστηκαν οι δυο τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο αυτό που είναι τώρα;
    
«Δεν είδα την Κατερίνα και είπα “αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου”. To ένα, έφερε το άλλο και δημιουργήθηκε μια πολύ υγιής σχέση»,  λέει στο περιοδικό «Down Town» ο Κρατερός προσθέτοντας πως μέχρι τότε ήταν εργένης και πως περνούσε υπέροχα. Ωστόσο η γνωριμία του με την Κατερίνα «ήρθε ν΄ αναστατώσει τη ζωή μου προς το καλύτερο και να με χαροποιήσει ακόμα περισσότερο Δεν ήταν σανίδα σωτηρίας».

Στη ζωή του δεν υπήρξε ποτέ του «δίπορτου», ωστόσο η άποψή του για τη  μονογαμία έχει ως εξής: «Είναι μια κοινωνική σύμβαση ενήλικης δέσμευσης, στην οποία και οι δυο πλευρές λένε “μακάρι να τα καταφέρουμε”. Προσπαθούμε ν΄ανακαλύψουμε πως θα είμαστε ευτυχείς και σεξουαλικά και συναισθηματικά μέσα στη σχέση».

\"\"Πώς θα αντιδρούσε όμως αν η σύντροφος του ερχόταν και του έλεγε ότι τον απάτησε; «Αν απιστήσει η γυναίκα μου, δεν θέλω να το ξέρω. Δε έχω κανένα λόγο να το μάθω. Δεν αποτελεί καμία ένδειξη αγάπης αυτή η ειλικρινής παραδοχή».

Θα χώριζε άραγε; «Όχι. Πριν προχωρήσεις σε μια δέσμευση με έναν άνθρωπο, έχετε συνεννοηθεί. Κάτι έχεις δει σε εκείνον. Συνεπώς στη στραβή του, στη δύσκολη στιγμή του, στο ατόπημα του, δεν μπορείς να του γυρίσεις την πλάτη. Θα πρέπει να αναρωτηθείς και εσύ τι έγινε, πού ήσουν».

Ημερομηνία γάμου με την Κατερίνα δεν έχουν ορίσει ακόμα μιας και η εγκυμοσύνη άλλαξε όλα τους τα σχέδια. Άλλωστε, παρόλο που ανέκαθεν ήθελε μια μεγάλη οικογένεια, δεν τον ενδιέφερε ποτέ ο γάμος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook