Πριν μερικούς μήνες η Microsoft είχε προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, σε υπηρεσίες όπως το Outlook και το Skydrive. Παρόλα αυτά δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με την υπηρεσία ημερολογίου της για το Outlook.com.

Πλέον, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας «νέας, μοντέρνας εμπειρίας ημερολογίου». Σημαντικές αλλαγές έγιναν στο σχεδιασμό της υπηρεσίας, με ιδιαίτερη προσοχή να έχει δοθεί στην περιεκτικότητα και την παρουσίαση των πιο σημαντικών γεγονότων και συναντήσεών σας.

Επίσης, σημαντική είναι η βελτίωση στην ταχύτητα της υπηρεσίας, τόσο σε επίπεδο περιήγησης όσο και σε επίπεδο πρόσβασης στις πληροφορίες σας. Μπορείτε να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε γεγονότα απλά με ένα κλικ, χωρίς να απαιτείται να ανοίξει ένα νέο παράθυρο.

Ένα ακόμα στοιχείο της φιλοσοφίας του νέου σχεδιασμού του ημερολογίου, είναι να ταιριάζει απόλυτα με αυτή, όλης της οικογένειας υπηρεσιών της Microsoft.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στη «φορητότητα» της υπηρεσίας, με τη φόρτωση της να είναι πλέον δυνατή σε συσκευές smartphones και tablets. Με χρήση του Exchange ActiveSync, θα μπορείτε να συγχρονίζετε τα emails σας, το ημερολόγιο αλλά και τις επαφές σας.

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook