Νέα απάτη με πλαστά ασφαλιστήρια αποκαλύφτηκε σήμερα στο Ηράκλειο ενώ ήδη έχουν γίνει δύο συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές, δέκα ημέρες περίπου μετά την  σύλληψη δύο γνωστών ασφαλιστών του Ηρακλείου ύστερα από την διαπίστωση ότι συμβόλαια ασφαλιστήρια που είχαν οδηγοί ήταν πλαστά (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας οδηγός μετέβη στην Τροχαία Ηρακλειου για να τακτοποίησει κλήση που είχε λάβει για ανασφάλιστο Ι.Χ.

Ο οδηγός προσκόμισε στις αρχές ένα ασφαλιστήριο για να αποδείξει ότι το όχημά του είναι ασφαλισμένο κανονικά,όμως όπως αποδείχτηκε η ασφαλιστήρια εταιρεία είναι ανύπαρκτη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πίσω από την εταιρεία - φάντασμα, κρύβονται επιτήδειοι οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι εκπροσωπούν θυγατρική ασφαλιστική που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνέλαβαν τόσο τον οδηγό με το πλαστό ασφαλιστήριο όσο και έναν ασφαλιστή ενώ για την υπόθεση αναμένονται εξελίξεις την επόμενη ώρα.


Ρένα Βουρεξάκη