Στο παρελθόν ανήκει πλέον η βαριά ήττα του Πλατανιά από τον Ολυμπιακό, όσο κι αν υπάρχει πίκρα για την έκταση που πήρε το σκορ, χωρίς να αντικατοπτρίζει σε καμιά περίπτωση την εικόνα του παιχνιδιού στα Περιβόλια.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” των Χανίων στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, στο οποίο το βαθμολογικό κίνητρο και από τις δυο ομάδες είναι μεγάλο αναφορικά με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπολογίζει για αυτό το ματς και πάλι στις υπηρεσίες του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, που λόγω καρτών απουσίασε από τις αναμετρήσεις με τους \”αιώνιους\”, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτές του Γιάννη Ποτουρίδη, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Πειραιώτες εξαιτίας της συμφωνίας που υπήρχε. 
Αντίθετα θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας του ο Πέτρος Κανακούδης, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η κατάσταση των Φώτη Κηπουρού και Μαρσέλο Λαμπάρθε.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας ακολουθεί θεραπεία μετά το πρόβλημα που προέκυψε στη μέση και για την ώρα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τη \”Βασίλισσα του Βορρά\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook