Η κοινή γνώμη της Βρετανίας είχε σοκαριστεί από τη φρίκη των τελευταίων ωρών του Αδάμ, μια φρίκη πέρα από κάθε φαντασία. Το μικρό αγόρι το άρπαξαν σχεδόν μέσα από την αγκαλιά της μητέρας του, στη Δυτική Αφρική που ζούσε.

Από τη στιγμή που απήχθη από έναν άγνωστο άνδρα και μεταφέρθη στο Λονδίνο, αυτό το φτωχό αγοράκι – πέντε, ίσως και έξι ετών – γνώρισε μόνο τη σκληρότητα και τον τρόμο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες τις τελευταίες του ώρες, θα πρέπει να ήταν πολύ φοβισμένος.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής αποκαλύπτουν ότι το μικρό αγόρι ήταν ακόμα ζωντανό όταν του έκοψαν τον λαιμό….

Ένα δηλητήριο αφρικάνικο που βρέθηκε στο έντερο του παραλύει, αλλά δεν είναι αναισθητικό. Υπάρχει πιθανότητα ο μικρός Αδάμ να είδε όλα, όσα ανατριχιαστικά θα ερχόντουσαν βασανιστικά αργά.

Ανίκανο το μικρό αγγελούδι να κινηθεί, να ουρλιάξει, να διαμαρτυρηθεί, έζησε τον εφιάλτη στα χέρια των αδίστακτων βασανιστών του, στην τελετή της μαύρης μαγείας, να του αποκόπτουν ένα- ένα τα τμήματα από το μικρό και ανυπεράσπιστο κορμάκι του.

\"\"Το άψυχο κορμάκι του Αδάμ βρέθηκε στον Τάμεση στο σημείο του θεάτρου του Shakespeare’s Globe Theatre, χωρίς άκρα, χωρίς κεφάλι και το αίμα του είχε στραγγίξει από το κορμάκι του. Οι αρχές τότε του έδωσαν ένα όνομα: Αδάμ.

Το γεγονός είχε συμβεί στις 21 Σεπτέμβρη του 2001. Επί δέκα χρόνια η υπόθεση ερευνάτο και πρόσφατα τα κομμάτια του παζλ άρχισαν να μπαίνουν στη θέση τους.

Ο Dr Hoskins είπε, ότι η πιο πιθανή εξήγηση για το θάνατο του Αδάμ είναι, ότι ο δολοφόνος ήταν ένας στυγνός διακινητής παιδιών που προωθούσε παιδιά για θυσίες σε τελετές μαύρης μαγείας.

Η βρετανική αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των διακινητών και το άτυχο αγόρι που έγινε γνωστό με το όνομα Αδάμ, τώρα μπορεί να έχει πρόσωπο και όνομα : Ikpomwosa.

Σύντομα, όπως εικάζουν οι βρετανικές αρχές, θα έχουν ονοματεπώνυμο και κάποιοι από τους διακινητές αθώων ψυχών, οι οποίοι αναμένεται να τιμωρηθούν ανάλογα.

newsbomb

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook