Το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε σήμερα ο Υπεύθυνος Εξαγωγών της ΕΑΣΗ κ. Μανόλης Κουτεντάκης προκειμένου να του μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου καθώς και επιστολή του Προέδρου της κ. Α. Στρατάκη για την σημαντική συμβολή και βοήθειά που προσέφερε στην Ένωση ώστε να πραγματοποιηθούν σημαντικές επαφές με στελέχη του Δήμου Πεκίνου με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Κρήτης ,επαφές που είχαν θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα Ο κ. Κουτεντάκης πέρα από την ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του προσέφερε και ένα καλάθι με τοπικά κρασιά της Ένωσης.

Η Επιστολή του Προέδρου της ΕΑΣΗ κ. Στρατάκη αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητέ Δήμαρχε,

Θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την βοήθεια που προσφέρατε, για την πραγματοποίηση του ταξιδιού στην Κίνα του Υπεύθυνου Εξαγωγών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, κ. Κουτεντάκη Μανώλη. 

Η πείρα σας και οι γνωριμίες σας ήταν πολύτιμοι βοηθοί, και σας ευχαριστούμε για την παροχή τους. 

Ελπίζουμε να είστε δίπλα μας στις προσπάθειες που κάνει η Ένωση Ηρακλείου στην προώθηση σε όλο τον κόσμο, των αγροτικών προϊόντων του νησιού μας.

Με εκτίμηση 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"