Μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας torrentfreak ότι οι ένοικοι του Βατικανού συνηθίζουν να κατεβάζουν ταινίες πορνό από το διαδίκτυο, μια από τις πρωταγωνίστριες των ροζ ταινιών της λίστας μίλησε στη Huffington Post για την…ιερή απήχηση που έχει.

Η Λία Λέξις, πρωταγωνίστρια μαζί με την συνάδελφό της Κρίσι Λιν στην ταινία «Whipped Ass», η οποία κατέβηκε στο Βατικανό παρανόμως, είπε στην συνέντευξή της πως εντυπωσιάστηκε με την αποκάλυψη, αλλά παρόλα αυτά καταδικάζει το παράνομο κατέβασμα.

Την ίδια ώρα, όμως, δήλωσε ενθουσιασμένη που οι περίπου 800 ένοικοι του Βατικανού δείχνουν προτίμηση στον ερωτικό κινηματογράφο.

«Κάποιοι άνθρωποι της θρησκείας περιφρονούν τις ταινίες αυτές. Πιστεύω, λοιπόν, ότι τώρα θα σταλεί ένα μήνυμα ώστε να μην ντρέπονται να τις βλέπουν», είπε η Λία Λέξις.

Ελπίζει, μάλιστα, ότι από εδώ και στο εξής «μπορεί να ανοίξουν τα μάτια τους (οι άνθρωποι της θρησκείας) και να μην βλέπουν τα πράγματα τόσο σκληρά».

Ίσως το φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί να βοηθήσει να απελευθερωθούν οι ένοικοι του Βατικανού, καθώς την δείχνει να χτυπάει και να μαστιγώνει την συμπρωταγωνίστριά της πριν προχωρήσει στην σεξουαλική επαφή η οποία ξεχωρίζει για την αγριότητά της.

Η Ρουμάνα ηθοποιός δήλωσε πως έχει μεγαλώσει σε βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια, ότι είναι Χριστιανή Ορθόδοξη, αλλά παρόλα αυτά έχει σταματήσει να πηγαίνει στην εκκλησία. Άλλωστε, όπως είπε: «οι πορνοστάρ έχουν κατακριθεί από τους Καθολικούς, ενώ ξέρουμε ότι όλοι έχουν δει πορνό» και χαρακτήρισε «υποκριτές» όσους υποστηρίζουν το αντίθετο.

Πάντως, φάνηκε περισσότερο ενοχλημένη σχετικά με το παράνομο κατέβασμα, καθώς όπως είπε: «σημαίνει ότι έκλεψαν τις ταινίες και ότι δεν τις αγόρασαν και αυτό αποτελεί μεγαλύτερη έκπληξη».

Η Λία Λέξις, η οποία γράφει τα δικά της σενάρια, σκέφτεται η επόμενη ταινία να διαδραματίζεται σε εκκλησία, μια και «το εκκλησιαστικό περιβάλλον πάντα ενέπνεε φαντασιώσεις. Η ιδέα ότι οι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να ελέγξουν τις σεξουαλικές ορμές τους στο σημείο που ξεσπούν σε έντονο, παθιασμένο σεξ είναι απόλυτα ερεθιστικό».


protothema.gr