Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 26 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στα ανατολικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook