Παρουσία της Δημάρχου Φαιστού κ. Πετρακογιώργη, του Προέδρου του Δ.Σ. Φαιστού κ. Δουλγεράκη, των Αντιδημαρχών κκ. Μανιαδάκη και Πρωτογεράκη, με το Διοικητή του Α.Τ. Μοιρών κ. Αντωνάκη συζήτησαν στο Δημαρχείο Φαιστού, στις Μοίρες, τα πρόσφατα φαινόμενα κλοπών σε αγροτικές περιουσίες στην ευρύτερη περιοχή. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τυμπακίου κ. Παπουτσάκης, καθώς και ο κ. Ανδριγιαννάκης, Πρόεδρος Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου και ο κ. Ντισπυράκης, Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα φαινόμενα κλοπών των τελευταίων ημερών τα οποία έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχουν θορυβήσει την τοπική κοινωνία.
Αφορμή για την συνάντηση δόθηκε, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί αρκετές κλοπές σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κλοπή αγροτικού εξοπλισμού από τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στο Τυμπάκι. 
Η Δήμαρχος, σε δήλωση της τόνισε την ανάγκη για πρόληψη σε σταθερή βάση με την παρουσία της αστυνομίας και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών, όλες τις ώρες της μέρας, με ομάδες περιπολίας σε όλα τα Δ.Δ του Δήμου. Γίνεται αντιληπτό ότι το ζήτημα ενίσχυσης σε στελεχιακό δυναμικό τίθεται ξανά στο προσκήνιο έπειτα από τα τελευταία κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην περιοχή μας για το λόγο αυτό θα ακολουθήσει ευρύτερη σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη λήψη μέτρων αστυνόμευσης στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook