Μετά την εξαγορά της υπηρεσίας We Are Hunted από το Twitter, υπήρχαν φήμες πως το γνωστό κοινωνικό δίκτυο αναπτύσσει τη δική του online μουσική υπηρεσία. Μέχρι εκείνη την ώρα βέβαια ήταν απλά εικασίες, χωρίς καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία ούτε από το ίδιο το Twitter αλλά ούτε και από το We Are Hunted.

Πλέον, ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας music.twitter.com και από ότι φαίνεται αποτελεί το πρώτο στοιχείο που επιβεβαιώνει τις αρχικές φήμες. Μέχρι στιγμής η σελίδα δε λειτουργεί, παρουσιάζοντας μόνο το λογότυπο του Twitter και ένα “Sign In” κουμπί που ακόμα και αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε σας επαναφέρει σε αυτή την αρχική οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllThingsD, η υπηρεσία θα ξεκινήσει σήμερα, Παρασκευή, οπότε από λεπτό σε λεπτό ίσως μπορέσουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το Twitter.

Φυσικά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα προσφέρει η νέα υπηρεσία, εκτός από το γεγονός πως θα περιλαμβάνεται μία συνεργασία με το SoundCloud και το Rdio, που θα παρέχουν το περιεχόμενο.

Όπως και να έχει πάντως, όλα δείχνουν πως αυτή η απορία θα μας λυθεί πολύ σύντομα.

techit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook