Η λαμπερή και νεανική επιδερμίδα είναι για όλες τις γυναίκες πρώτη στη λίστα μας.

Αποκτήστε την επιδερμίδα που θέλετε με τη βοήθεια των ειδικών ή τις σωστές επιλογές των προϊόντων και δείξτε νεότερες και ανανεωμένες την καινούρια χρονιά!
Μικροδερμοαπόξεση

Ιδανική για: την ήπια ακμή, τους φραγμένους πόρους, την επιφανειακή ξηρότητα, την ανώμαλη επιφάνεια του δέρματος και, κυρίως, για λάμψη και λείανση. Δεν απευθύνεται σε όσες έχουν ευρυαγγείες.

Πως γίνεται: Ως τεχνική είναι απλή. Χρησιμοποιείται ένα ειδικό μηχάνημα που ψεκάζει το δέρμα με κρυστάλλους από οξείδιο αλουμινίου με σκοπό να αφαιρεθεί το τελευταίο στρώμα της επιδερμίδας, άρα τα νεκρά κύτταρα, ενώ συγχρόνως τονώνεται και εξυγιαίνεται το δέρμα. Προτείνεται η επανάληψή της μηνιαίως.

Τα οφέλη: Ανάλογα με τη θεραπεία και την ευαισθησία του δέρματος χρησιμοποιούνται διαφορετικά εξαρτήματα και επίπεδα έντασης.

Τι προϊόντα να επιλέξετε: Πολλές εταιρείες προσφέρουν προϊόντα που περιέχουν άλατα και κρυστάλλους που κάνουν απολέπιση στην επιδερμίδα και αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα απαλό και διάφανο. Έχουν ελαφριά σύσταση και δεν εισχωρούν βαθιά στο δέρμα, όπως συμβαίνει στο ιατρείο, αλλά προσφέρουν ορατά αποτελέσματα και κάνουν το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.

Χημικό peeiling, φυτικό peeling, οξέα

Ιδανικά για: το ρυπαρό δέρμα, τις λεπτές γραμμές, τους λεκέδες από την υπερβολική παραγωγή μελανίνης. Τα οξέα είναι η πιο ήπια θεραπεία των τριών και ακολουθούν τα φυτικά και τα χημικά peeling.

Πως γίνονται: Οι δερματολόγοι χρησιμοποιούν διάλυμα το οποίο περιέχει άλφα- υδροξύ-οξέα ή βήτα-υδροξύ-οξέα. Τα οξέα σπάνε τους δεσμούς των κυττάρων του δέρματος και προκαλούν απολέπιση.

Τα οφέλη: Το σαλικυλικό οξύ το οποίο ανήκει στα βήτα-υδροξύ-οξέα έχει πιο απαλή σύνθεση από τα άλφα- υδροξύ-οξέα. Αποτελεί ιδανική θεραπεία για την ακμή και τα σπυράκια καθώς στοχεύει την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων που είναι παγιδευμένα στους πόρους. Τα peeling με άλφα- υδροξύ-οξέα στοχεύουν στην ομοιομορφία του δέρματος, στην εξάλειψη των λεκέδων και στη μείωση των λεπτών γραμμών.

Τι προϊόντα να επιλέξετε: Η σύνθεση αυτών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πιο ελαφριά από τα επαγγελματικά προϊόντα αφού περιέχουν μόνο 10% οξύ. Όταν χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση η διαφορά που θα παρατηρήσετε είναι αισθητή: οι πόροι είναι πιο σφιχτοί και το δέρμα πιο λείο και λαμπερό.

omorfamistika.gr