Πριν από 15 χρόνια ένας νεαρός από την Ελάτεια Φθιώτιδας παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά με το αυτοκίνητό του ένα παιδί.

Το παιδί νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό και ευτυχώς κατάφερε να ζήσει. 
 
Την προηγούμενη εβδομάδα, ένας 56χρονος πατέρας από το ίδιο χωριό, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα 6χρονο παιδί, που έπαιζε στο δρόμο μπροστά στο πρατήριο του παππού του.

Το 6χρονο αγοράκι έδωσε 48ωρη μάχη στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δεν τα κατάφερε. 
 


Χτες, ο 28χρονος γιός του 56χρονου άντρα που τραυμάτισε θανάσιμα το αγοράκι αυτοκτόνησε στο δωμάτιό του στην Ελάτεια. 
 
Τα δυο αυτά τροχαία και η τραγική αυτή αυτοκτονία όμως, συνθέτουν το παζλ μιας απίστευτης ιστορίας , ενός τραγικού παιχνιδιού που η μοίρα έπαιξε σε δυο οικογένειες.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το αγοράκι που σκοτώθηκε είναι ο γιος του άντρα που πριν 15χρονια είχε τραυματίσει το παιδί που είχε καταφέρει να επιζήσει.

Το τραυματισμένο παιδί ήταν γιος του 56χρονου που τραυμάτισε θανάσιμα την προηγούμενη εβδομάδα το 6χρονο παιδί! Ήταν, δηλαδή, ο αδελφός του 28χρονου που αυτοκτόνησε… 
 
Ολόκληρη η κοινωνία της Ελατείας είναι τώρα συγκλονισμένη με το δράμα των δύο οικογενειών που ακόμα δεν έχει ακόμα τελειώσει. 
 


Οι συγγενείς του 28χρονου που φέρεται να αυτοκτόνησε απευθύνθηκαν κατ\’ αρχήν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας, η οποία απάντησε ότι αδυνατεί να αναλάβει το περιστατικό. 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, μετά την Λαμία οι συγγενείς και η αστυνομία απευθύνθηκαν στην Λάρισα, αλλά ούτε και εκεί μπορούσαν να δεχθούν τη σορό του παιδιού, επειδή όπως απάντησαν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στους ψυκτικούς θαλάμους. 
 


Τελικά η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική στην Αθήνα, και ενώ όπως φαινόταν θα γινόταν εκεί η νεκροψία-νεκροτομή, παρενέβη η ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας και ζήτησε να μην γίνει εκεί, αλλά να επιστραφεί η σωρός στη Λαμία. 


Το θέμα έφτασε μάλιστα μέχρι τον Τομεάρχη Υγείας Θανάση Γιαννόπουλο, αλλά και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook