Την αντίθεσή του με την ίδρυση του νέου κόμματος \”Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα\” από τον Ανδρέα Λοβέρδο και την στήριξή του στην κυβέρνηση Σαμαρά εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του στον \”ΒΗΜΑ FM 99,5\”. Παράλληλα, έκανε λόγο για \”αλήτες δημοσιογράφους\” που έχουν \”μαζευτεί στη Βουλή\”.

\”Όταν φτάσουμε στις εκλογές, ο καθένας μπορεί να κάνει κόμμα\” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός, σχολιάζοντας αστειευόμενος ότι το όνομα του κόμματος \”θα μπορούσε να το δει κανείς σαν παγωτό\”.

Ο κ. Παγκάλος δήλωσε ότι: \”Δεν συμφωνώ όχι για λόγους που έχουν να κάνουν με τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Είναι κάτι που το λέω εδώ και μήνες και στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Είμαι υπέρ της στήριξης της κυβέρνησης Σαμαρά, μέχρι να ολοκληρωθεί η τετραετία και η πλήρης εφαρμογή του προγράμματός της. Γι αυτό θέλω τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Σαμαρά, να είναι συμπαγή\”.

Μίλησε ακόμη για \”αλήτες\” δημοσιογράφους της Βουλής \”που δεν ξέρουν να μιλήσουν\”. Ο κ. Πάγκαλος είπε συγκεκριμένα: \”Στη Βουλή έχουν μαζευτεί αλήτες, μεταξύ των οποίων και συνάδελφοί σας. Τόσα χρόνια τα άλλα επαγγέλματα δεν τα έχουνε βάλει με τους βουλευτές. Οι δημοσιογράφοι, ο ρόλος τους είναι να βρίζουν τους πολιτικούς και ξαφνικά βλέπουνε Βουλή και μπουκάρουν μέσα. Έχω εξαγριωθεί, δεν ξέρουν να μιλήσουν. Τα χειρότερα ελληνικά της Βουλής τα μιλάνε οι δημοσιογράφοι. Αυτοί γράφανε τόσον καιρό; Αλλά πού να μιλήσουν οι διορθωτές\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook