Όταν έμαθε για τις εκρήξεις στη Βοστώνη, η Πάτι Κάμπελ άρχισε να ζει τον εφιάλτη. Ήξερε πως η κόρη της Κριστλ βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Παρότι όμως σύντομα έμαθε πως ήταν ζωντανή, λίγες ώρες αργότερα αποδείχθηκε πως επρόκειτο για μία τραγική παρεξήγηση. Γιατί η 29χρονη Κριστλ Κάμπελ ήταν τελικά ένα από τα τρία θύματα των εκρήξεων.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο όπου πληροφορήθηκε πως μεταφέρθηκε η κόρη της, οι γιατροί την καθησύχασαν. Έπρεπε βέβαια να δώσουν μάχη στο χειρουργείο για να σώσουν το πόδι της, αλλά η Κριστλ ήταν ζωντανή. Η μητέρα της ανησυχούσε μεν, για την περίπτωση που το παιδί της θα έπρεπε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό, αλλά ήξερε πως είναι ακόμη κοντά της.

Ώρες αργότερα, έπειτα από την επέμβαση,οι γιατροί της επέτρεψαν να δει την κόρη της. Μπαίνοντας όμως στο δωμάτιο, η Πάτι Κάμπελ σάστισε: «Αυτή δεν είναι η κόρη μου, είναι η Κάρεν! Πού είναι η κόρη μου;» ρώτησε έντρομη η μητέρα, καθώς διαπίστωσε πως στο κρεβάτι βρισκόταν η στενή φίλη της Κριστλ, Κάρεν Ραντ, με την οποία είχαν πάει στο μαραθώνιο. Η Ραντ επέζησε, η Κριστλ Κάμπελ όχι.

Όπως αποδείχθηκε, η τραυματισμένη γυναίκα είχε στα ρούχα της την ταυτότητα της φίλης της και για αυτό οι γιατροί θεώρησαν ότι αυτό ήταν το όνομα της ασθενούς.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook