Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να παραιτηθεί ο συνοριοφύλακας Chris Holmes, με μια επιστολή που απέστειλε στους υπεύθυνους του αεροδρομίου Stansted, όπου και εργάζονταν.

Μόνο που το κείμενο αντί να γραφεί σε χαρτί ή έστω ηλεκτρονικά, ήταν πάνω σε μια… τούρτα!

Πάνω στο γλυκό, ο Chris Holmes εξηγούσε πως εκείνη την ημέρα ήταν τα γενέθλια του και ότι πρόσφατα είχε γίνει πατέρας. «Συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η ζωή μου και πόσο σημαντικό είναι το να περνάω χρόνο κάνοντας κάτι που μπορεί να με κάνει χαρούμενο, τόσο εμένα όσο και τους δικούς μου ανθρώπους», εξηγούσε.

«Για τους παραπάνω λόγους υποβάλω την παραίτησή μου, ώστε να μπορέσω να αφιερώσω χρόνο και ενέργεια στην οικογένειά μου και το ζαχαροπλαστείο μου που αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία λίγα χρόνια», έγραψε ο υπάλληλος.

«Εύχομαι στην υπηρεσία και τους συναδέλφους μου τα καλύτερα για το μέλλον και σας υπενθυμίζω ότι, εάν απολαύσετε αυτή την τούρτα, μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερες στο www.mrcake.co.uk (ηλεκτρονική διεύθυνση του ζαχαροπλαστείου)».Τη φωτογραφία με την τούρτα-επιστολή παραίτησης ανέβασε στο Twitter.

Δεδομένης και της δημοσιότητας που πήρε η ασυνήθιστη επιστολή του, η επιτυχία της επιχείρησής του θεωρείται δεδομένη.

newsbeast.gr