Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής επίσκεψης Ιαπώνων επιχειρηματιών στα Χανιά με πρωτοβουλία της εταιρείας «BIOLEA» και σκοπό, την επιχειρηματική συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των κρητικών επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων με την εισαγωγική Ιαπωνική εταιρεία «First International Corporation», εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης Χακινόλε επισκέφθηκαν χθες την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων.

Μεταφέροντας τον μήνυμα του Δημάρχου της πόλης τους κ. Kobayashi ο οποίος εύχεται μεταξύ άλλων η επιχειρηματικότητα στα Χανιά να «ανθεί», ανέφεραν, ότι κατά την διάρκεια της παραμονής τους στα Χανιά, μεταξύ άλλων έκαναν βραδιές γευσιγνωσίας όπου Ιάπωνες σεφ παρουσίασαν παραδοσιακές συνταγές από την χώρα τους χρησιμοποιώντας κρητικό ελαιόλαδο, ενώ αντίστοιχα Χανιώτες σεφ παρασκεύασαν κρητικά πιάτα με αγνά προϊόντα της χανιώτικης γης. Παράλληλα είχαν επαφές με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων ενώ επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις της «BIOLEΑ» στον Αστρικα Χανίων.

«Ελπίζουμε είπαν χαρακτηριστικά η επίσκεψη μας αυτή να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την προώθηση των οικονομικών όσο και των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Χανίων και Χακινόλε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook