Μεταφέροντας ένα κιλό χασίς επιμελώς κρυμμένο στις αποσκευές του έφτασε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος και συνελήφθη.

Πιο συγκεκριμένα υπάλληλοι του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, αξιοποιώντας πληροφορίες, περίμεναν την αποβίβαση του 27χρονου από το πλοίο και όταν αυτός βγήκε ανυποψίαστος έχοντας στις αποσκευές του το χασίς, οι λιμενικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Μέσα στο σάκο του σε επιμελώς κρυμμένη αυτοσχέδια κρύπτη εντοπίστηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.040,00 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 27χρονου του και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία  νάιλον συσκευασία καπνού με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων και μια πριονολάμα μήκους 31cm.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook