Τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Ιόνιο και πιθανόν στα νότια νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 16. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook