Λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων πολιτισμού “Ημέρες Ρεθύμνου” 2013, με επίκεντρο το ιστορικό κέντρο της πόλης μας, διοργανώνεται συναυλία υποστήριξης με την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή.

Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής μετά από την επιτυχημένη περιοδεία τους το χειμώνα ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό,επιστρέφουν αυτή τη φορά στην Κρήτη με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στον έρωτα.

Ο έρωτας –πάντα ζωντανός– έχει τη δύναμη να κάμψει τις δυσκολίες των καιρών και να μας ανανεώσει ,να μας απογειώσει! Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική ,η μοναδική Έλλη μάς ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε ζούμε και θα ζήσουμε.

Μαζί με τον ευρηματικό και δεξιοτέχνη της τζαζ, Τάκη Φαραζή στο πιάνο, μας αποκαλύπτουν τα αμέτρητα και υπέροχα ; προσωπα του έρωτα.

Μας προκαλούν συνεχώς να λικνιζόμαστε στους ρυθμούς των τραγουδιών των Τομ Γουέιτς, Λέοναρντ Κοέν, Βαν Μόρισον αλλά και να σιγοτραγουδήσουμε τραγούδια των Χατζιδάκι , Ξαρχάκου, Κραουνάκη, Καλαντζόπουλου, Ρεμπούτσικα, Σέμση και άλλων.

Την Δευτέρα 22 Απριλίου, και ώρα 21:30, στο Ωδείο Ρεθύμνου, ο έρωτας φοράει το καλύτερό του πρόσωπο με την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί προς ενίσχυση των γιορτών παλιάς πόλης "Ημέρες Ρεθύμνου" - Τιμή εισιτηρίου 10 €