Κάλεσμα στον κόσμο του Α.Ο. Χανιά να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας στο παιχνίδι με τον Φωστήρα έκανε από την πλευρά του και ο Βασίλης Γωνιωτάκης.

Ο "Γώνιω" που είναι εκ των αρχηγών του ΑΟΧ αλλά και ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του ρόστερ, τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα απέναντι στον άλλοτε "φονέα των γιγάντων".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το παιχνίδι: «Σίγουρα την Κυριακή είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως και τα επόμενα ματς που μας έχουν μείνει. Θέλουμε να πιστεύουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το 100% που μπορούνε. Όποιους νομίζει ο κ. Σεροπιάν ότι θα βάλει και θα τα δώσουν όλα. Ξέρουμε πως είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, όλα τα παιδιά και η ομάδα και η διοίκηση. Θέλω από την μεριά μου σαν μεγαλύτερος της ομάδας να καλέσω τον κόσμο να έρθει, γιατί μας έχει στηρίξει σε όλα τα ματς. Σίγουρα τον έχουμε απογοητεύσει και πιστεύω στα τελευταία ματς να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε κι εμείς να χαρεί, να ανέβει αυτή η ομάδα Β’ Εθνική, γιατί το αξίζει».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Υπήρχαν πριν κάμποσο διάστημα, 1-2 εβδομάδες, που δεν πηγαίνανε καλά τα πράγματα. Βάλαμε νερό στο… κρασί μας όλοι, από παίκτες, από διοίκηση, προπονητές και ξέρουμε πως αν τυχόν δεν γίνουμε μια ομάδα εννοείται πως δεν θα κάνουμε τίποτα. Έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και αυτού και των άλλων. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα το δείξουμε στο γήπεδο και θα μας χειροκροτήσει ο κόσμος. Αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι  τότε ξέρουμε πως μπορεί να είναι και η… ταφόπλακα της ομάδας την Κυριακή».

Για τον εαυτό του: «Έχω μεγαλύτερη ευθύνη λόγω του ότι είμαι ο πιο μεγάλος στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω, όπως θα βοηθήσω και την Κυριακή τα παιδιά, όποια παίξουν ή όποια μπούνε αλλαγή να παίξουν και για τον κόσμο πάνω απ’ όλα, γιατί μας έχουν στηρίξει. Θέλω αυτή η ομάδα να ανέβει Β’ Εθνική γιατί το αξίζει».Λευτέρης Αντωνακάκης


Φώτο αρχείου από G.M. Digital Studio