Ο Κισσαμικός έχοντας το χρόνο \”σύμμαχο\” αναζητάει τον αντικαταστάτη του Βασίλη Γκούμπλια για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Οι άνθρωποι που χειρίζονται το θέμα του προπονητή είναι αρκετά προσεκτικοί και προσπαθούν να καταλήξουν στον κατάλληλο που θα του δώσουν τα \”κλειδιά\” για να οδηγήσει τους \”γαλανόλευκους\” στην παρθενική συμμετοχή τους στη νέα Γ\’ Εθνική.
Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Τρικαλινός τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν αρκετοί είναι οι προπονητές που αυτοπροτάθηκαν στη χανιώτικη ομάδα.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές συζητήσεις με προπονητές, με τις πληροφορίες -που δεν έχουν επιβεβαιωθεί- να αναφέρουν ότι οι Δημήτρης Τερεζόπουλος και Άγγελος Διγκόζης είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.
Στον Κισσαμικό δεν βιάζονται να πάρουν την τελική τους απόφαση και εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα αυτό.

Το who is who του Τερεζόπουλου

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A\’, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής UEFA pro (α\’ φάση). 
Ξεκίνησε την προπονητική το 2002 από την Ακαδημία του Πανιωνίου. Το 2007-08 κατέκτησε με την Κ17 του Πανιωνίου το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών. 
Από το 2008 ανέλαβε την ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, με την οποία κατέκτησε δυο πρωταθλήματα Super League τις περιόδους 2009-10 και 2010-11. 
Από τον Αύγουστο του 2012 επέστρεψε στον Πανιώνιο, για λίγους όμως μήνες. Πρόσφατα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Επισκοπής, πριν αναλάβει ο Σταματόπουλος, ενώ κάθισε για λίγα παιχνίδια στον πάγκο της Κορίνθου.

To who is who του Διγκόζη

Έχει σπουδαία καριέρα σαν ποδοσφαιριστής στην Α\’ Εθνική, όπου κατέχει και ένα μοναδικό ρεκόρ, έχοντας αγωνιστεί σε 8 διαφορετικές ομάδες στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία (Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Αρης, Ιωνικός, Λάρισα, Ξάνθη και Πανσερραϊκός).
Αγωνίστηκε ακόμα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στη Β\’ Εθνική με τις Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου. Στην Κύπρο μέτρησε 12 συμμετοχές και 2 γκολ και στις εθνικές κατηγορίες της Ελλάδος είχε συνολικά 435 συμμετοχές με 42 γκολ.
Από το 2011 έως το τέλος Οκτωβρίου του 2012 ήταν βοηθός του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Από τον Ιανουάριο του 2013 βρέθηκε στο \”τιμόνι\” του Τηλυκράτη Λευκάδας, όπου παρέμεινε μόλις ένα μήνα λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν. Στις 25 Μαρτίου ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από την Παναχαϊκή, αλλά στις 3 Απριλίου αποτέλεσε παρελθόν, όχι για αγωνιστικούς λόγους. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook