Ιδιαίτερα επιφυλακτικός όσον αφορά τις επαφές που κάνει ο ΟΦΗ με τον Κρητικό επιχειρηματία Θεόφιλο Φαγαδάκη, για το θέμα τη αδειοδότησης αλλά και της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, εμφανίστηκε μετά την ολοκλήρωση του μνημόσυνου του Μανόλη Ρασούλη την Κυριακή το πρωί (10/04) στον Άγιο Μηνά, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.

Σε πηγαδάκι που στήθηκε με φιλάθλους της κρητικής ομάδας έξω από την εκκλησία ο κύριος Κουράκης δήλωσε άγνοια για τον Κρητικό επιχειρηματία. «Δεν ξέρω τον κύριο Φαγαδάκη όπως και το αν δώσει τα χρήματα που χρειάζονται (σ.σ. 1 εκατομμύριο ευρώ για την αδειοδότηση)» σχολίασε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηρακλείου και συνέχισε: «Στο σημερινό (σ.σ. Κυριακή, 10/04) παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά θα μαζευτούν 8 χιλιάδες φίλαθλοι στο  ʽʽΓεντί Κουλέʼʼ. Ας βάλει ο καθένας από 100 ευρώ να μαζευτούν 800.000 ευρώ και το ποσό που απαιτείται. Εταιρεία λαϊκής βάσης δεν θέλαμε;». Όσον αφορά τον ίδιο και την βοήθειά του στον ΟΦΗ ο Γιάννης Κουράκης επισήμανε: «Ας δούμε τι χρήματα έχει διαθέσει ο καθένας για την ομάδα. Προσωπικά έχω βάλει 600.000 ευρώ μέσω δανείου και άλλα 100.000 ευρώ πριν από λίγες ημέρες».

«Όλα τον θυμίζουν»

Στο μεταξύ, πολλοί επώνυμοι, ανώνυμοι φίλαθλοι του ΟΦΗ και όχι μόνο τίμησαν τον μεγάλο τραγουδοποιό, στιχουργό και συγγραφέα Μανόλη Ρασούλη στο μνημόσυνο που διοργάνωσαν ο δήμος Ηρακλείου, η κρητική ομάδα της οποίας έγραψε τον ύμνο και οι φίλοι του εκλιπόντος την Κυριακή το πρωί (10/04) στον Άγιο Μηνά. Από την οικογένεια του ΟΦΗ ήταν εκεί εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, οργανωμένοι φίλαθλοι αλλά και φίλοι του Μανόλη Ρασούλη από το νησί που δεν μπόρεσαν να τον αποχαιρετήσουν στη νεκρώσιμη ακολουθία στις 15 Μαρτίου στο Αʼ Νεκροταφείο Αθηνών. «Όλα θυμίζουν τον Μανόλη (σ.σ. Ρασούλη) απλά κι αγαπημένα όπως αναφέρει και το τραγούδι του» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Κουράκης, προαναγγέλλοντας την πραγματοποίηση κι ενός καλλιτεχνικού μνημόσυνου το επόμενο διάστημα στο Ηράκλειο για τον αξέχαστο σε όλους μας Μανόλη Ρασούλη.

Πηγή: On Sports