Οι έδρες των ταξί στη Χερσόνησο έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση ιδιοκτητών ταξί από την περιοχή οι οποίοι ακούν το τελευταίο διάστημα όλο και πιο έντονα πως ο αριθμός των αδειών που θα δώσει η περιφέρεια Κρήτης θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο, γεγονός που τεμαχίζει το μεταφορικό έργο και σίγουρα μειώνει το εισόδημα εκείνων που δραστηριοποιούνται ήδη στο \’\’φιλέτο\’\’ της Χερσονήσου το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, από το πρωί ιδιοκτήτες αγοραίων ταξί από τη Χερσόνησο, συγκεντρώθηκαν έξω από την Περιφέρεια στην πλατεία ελευθερίας (φώτο), περιμένοντας διαβεβαιώσεις από τον Περιφερειάρχη γύρω από την πιθανή αύξηση των συναδέλφων τους που θα πάρουν άδεια τις επόμενες ημέρες για να δουλέψουν στην περιοχή τους.

\’\’Πέρσι αυξήθηκαν οι έδρες σε 73, είναι ήδη πολλές. Μέχρι πότε θα τις αυξάνει ο Περιφερειάρχης, μέχρι να εξαντλήσει τα ρουσφέτια που θέλει να κάνει;\’\’ τόνισε ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Περιφέρεια Κρήτης και ειδικά ο κος Αρναουτάκης την περσινή περίοδο.

Οι ίδιοι πάντως εμφανίζονται αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να πάρουν τις ανάλογες δεσμεύσεις από τον Περιφερειάρχη.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook