ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Βεζυρίδη τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Πίτσο και τους κεντρικούς αμυντικούς τον Γεωργίου με τον Μπερτίν. Στη μεσαία γραμμή, οι Βερόν, Κάλαϊτζιτς και Κατσικογιάννης αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες της επίθεσης οι Παπουλής και Ζορμπάς και στην κορυφή ο Βλόνταρτσικ.
Για τον Εθνικό, κάτω από τα δοκάρια βρίσκονταν ο Παγούδης, αριστερά στην άμυνα ο Παγώνης, δεξιά ο Γκράϊμς και οι Σύρος, Παστός κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Συλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης και Ψιάνος, αριστερά ο Βασιλόγιαννης, δεξιά ο Ουατάρα και μοναδικός προωθημένος ο Φαρινόλα.
Στο 10’, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Εθνικού όταν ο Βερόν επιχείρησε το σουτ, όμως μπλόκαρε ο Παγούδης,
Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 26΄ όταν στη σέντρα του Καλάιτζιτς ο Βλόνταρτσικ πλάσαρε, ο Παγούδης και πάλι δήλωσε παρών. 
Ο Εθνικός απείλησε στο 39, με γυριστή κεφαλιά του αμαρκάριστου Παστού, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ΟΦΗ (Ν.Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπερτίν, Βερόν, Κάλαϊτζιτς(46\’ Τάντιτς), Κατσικογιάννης, Παπουλής, Ζορμπάς, Βλόνταρτσικ

Εθνικός (Ν. Παντέλης): Παγούδης, Σύρος, Παγώνης, Γκράϊνς, Παστός, Συλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, φαρινόλα, Βασιλόγιαννης, Ουατάρα, Ψιάνος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook