Σε μονάδα εγκαυμάτων σε Νοσοκομείο της ΑΘήνας μεταφέρθηκε ο άτυχος 47χρονος ο οποίος το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από έκρηξη έξω από ξενοδοχειακή μονάδα στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 15:00, κάτω από άγνωστες συνθήκες όταν σημειώθηκε ανάφλεξη στην διάρκεια ανεφοδιασμού του ξενοδοχείου με υγραέριο.

Η έκρηξη που σημειώθηκε σε παρακείμενο δρόμο ενός από τα γνωστότερα και μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 47χρονος εργαζόμενος της εταιρείας, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει το βυτιοφόρο που πραγματοποιούσε τον ανεφοδιασμό.

Ο 47χρονος υπέστη εγκαύματα στο 60% το σώματός του και από την στιγμή που μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ξεκίνησε μια προσπάθεια να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην ΑΘήνα.

Όπως έγινε γνωστό ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά ενώ η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα ΄όταν C – 130 προσγειώθηκε στην πίστα 126 σμηναρχίας Μάχης του Αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook