Για πρώτη φορά μετά από το σφοδρότατo ατύχημά της με το αυτοκίνητο μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή \” Μεσημεριανή Μελέτη\”.

Η Μαριάντα Πιερίδη, σε τηλεφωνική σύνδεση με την Ελεονώρα Μελέτη το μεσημέρι της Δευτέρας (22/04), μίλησε για την κατάσταση της υγείας της λίγες μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο μάλιστα κατέστρεψε ολοκληρωτικά το αυτοκίνητό της.

\”Έχω φοβηθεί πολύ μετά το συμβάν και αν και λένε ότι για να ξεπεράσεις το φόβο πρέπει να πιάσεις άμεσα τιμόνι, μου είναι λίγο δύσκολο γιατί το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σήμερα θα κάνω την πρώτη απόπειρα να μπω σε αυτοκίνητο για να κάνω κάποιες θεραπείες που είναι απαραίτητες, αν και έχω ένα θεματάκι. \”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει για τις πρώτες μέρες να μιλά στο κινητό τηλέφωνο και να βλέπει τηλεόραση, καθώς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στον αυχένα και στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της, ώστε να μην επιτρέπεται να εστιάζει σε ένα σημείο.

\”Όλοι ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, δόξα τω Θεώ και προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ, με θετικό τρόπο και αισιοδοξία για να μην πέσουμε ψυχολογικά\”, είπε, συμπληρώνοντας \”Τώρα το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι πως θα γίνω σύντομα καλά για να επιστρέψω τις καθημερινές μου συνήθειες\”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Smart που οδηγούσε η Μαριάντα χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο παραβίασε STOP στις 11 Απριλίου.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook