Το φυσούσε και δεν κρύωνε μια γυναίκα από το Ηράκλειο η οποία καταγγέλλει την τροχαία για μια κλήση της οποίας την εγκυρότητα αμφισβητεί.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως την \’\’έγραψαν\’\’ σε μπλόκο στο Γιόφυρο, στην πόλη του Ηρακλείου γιατί μιλούσε σε κινητό τηλέφωνο, ωστόσο εκείνη όπως υποστηρίζει δεν έχει καν κινητό στην κατοχή της.

\’\’Οδηγούσα στο σημείο που ήταν το μπλόκο, ήμουν κουρασμένη και είχα το κεφάλι μου ακουμπισμένο στο αριστερό μου χέρι.

Οι άνδρες της τροχαίας προφανώς νόμισαν πως μιλούσα στο κινητό. Με σταμάτησαν και με έγραψαν. Μάταια προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι δεν κρατάω κινητό γιατί πολύ απλά ούτε καν έχω. Τους προκάλεσα να ψάξουν εμένα και το αυτοκίνητο για να βρουν το κινητό που…μιλούσα, αλλά δεν ασχολήθηκαν. Έκοψαν το πρόστιμο και τέλος\’\’.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει την οργή της γυναίκας, που ψάχνει παντού το δίκιο της.

Προχώρησε σε ένσταση – καταγγελία στην τροχαία μήπως διαγραφεί η κλήση, ωστόσο αυτό δεν είναι το πλέον πιθανό σενάριο.

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως υπάρχει άνωθεν εντολή για μπλόκα σε πολλά σημεία προκειμένου οι έλεγχοι να γίνουν πιο αυστηροί, γεγονός που δεν είναι αρνητικό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει η λογική  απλά της επιβολής προστίμων υπέρ δικαίων και αδίκων καθώς για κανέναν δεν είναι εύκολο να πληρώνει κλήσεις σε μια τέτοια συγκυρία, ειδικά για παραβάσεις στις οποίες δεν έχει υπό πέσει ποτέ.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook