Πανέτοιμος ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης του τη Τετάρτη στη πρεμιέρα του β’ γύρου της Football League 2, δηλώνει ο ΑΟΧ.
Η Χανιώτικη ομάδα παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα δεν είναι διατεθειμένη να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από τη νίκη στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αίαντα Σαλαμίνας στο Στάδιο (15.00).

\”Βουνό\” τα προβλήματα
Ο Προμπονάς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τσάτσο και Ραπτάκη, ούτε τον τραυματία Βουρβαχάκη που έμεινε εκτός αποστολής, όμως πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί αντιμετωπίζει και ο Κουλάκης, ο οποίος ωστόσο είναι στην 18άδα όπως και ο Πλουσής που όμως είναι ανέτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τουλάχιστον είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Γωνιωτάκης και Τσεσμελής αν και δεν είναι 100% έτοιμοι. Αμφότεροι πάντως θα είναι στη βασική ενδεκάδα, με τον Προμπονά να έχει όλους κι όλους 13 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους πέρα των τερματοφυλάκων.
Ο ΑΟΧ με δεδομένο ότι προέρχεται από ήττα αλλά και ότι ακολουθεί μια πολύ δύσκολη σειρά τεσσάρων αγώνων με τρία εκτός έδρας ματς σε Ψαχνά Πάτρα και Ρουφ, χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη ώστε να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Πάνοπλος ο Αίας
Ο Αίας από την άλλη ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προέρχεται από 3 στη σειρά νίκες, η μια ωστόσο στα χαρτιά επί του Κεραυνού, έρχεται στα Χανιά για θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάκης Βερούτης που δεν έχει απουσίες πέρα του τιμωρημένου Σιέρρα ενώ μπορεί να υπολογίζει και στον νεοαποκτηθέντα Τόλιμιρ προβληματίζεται μονάχα για τη παρατεταμένη αποχή της ομάδας του η οποία τελευταία φορά αγωνίστηκε σε επίσημο ματς πριν ακριβώς ένα μήνα.
Το παιχνίδι στο ΕΣ Χανίων θα ξεκινήσει τις 15.00 με διαιτητή τον Άγγελο Μπακογιάννη από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook