Η προσπάθεια της ΠΑΕ Πλατανιάς, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και την Επισκοπή, βρήκε ανταπόκριση από τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων.
Όπως ανακοίνωσε η χανιώτικη ΠΑΕ το ποσό που συγκεντρώθηκε για το Αννουσάκειο Ίδρυμα είναι 7.295 ευρώ.
Η σχετική ενημέρωση μαζί με τις ευχαριστίες:

\”Αγώνας ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς ήταν ο αποψινός, μεταξύ του Πλατανιά Χανίων και της Επισκοπής Ρεθύμνου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, οι οποίοι στήριξαν την πρωτοβουλία της Χανιώτικης Π.Α.Ε. με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.

Συνολικά, διατέθηκαν 1.152 εισιτήρια, από την πώληση των οποίων εισπράχθηκαν 5.760 ευρώ.

Ακόμη, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων προσέφερε το ποσό των 1.000 ευρώ στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, ενώ από την πώληση διαφόρων ειδών από το κυλικείο του γηπέδου, στη διάρκεια του αγώνα, εισπράχθηκαν 535 ευρώ.

Έτσι, το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε και παραδόθηκε, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στο Αννουσάκειο Ίδρυμα ανέρχεται σε 7.295 ευρώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για την άρτια διεξαγωγή του φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.


Ειδικότερα, ευχαριστεί:

– Όλους τους φιλάθλους, που είτε ήρθαν στο γήπεδο είτε δεν μπόρεσαν να έλθουν, αλλά αγόρασαν εισιτήρια για να ενισχύσουν το Αννουσάκειο Ίδρυμα.


– Την Π.Α.Ε. Επισκοπή Ρεθύμνου για τη συμμετοχή της ομάδας της στον φιλικό αγώνα.

– Τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ και προσωπικά τον πρόεδρό του κ. Απόστολο Αλεξάκη, για την προσφορά διαφόρων ειδών, τα οποία πωλήθηκαν από το κυλικείο του γηπέδου.

– Τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη, τον υποδιευθυντή κ. Γιάννη Θεοδωρογλάκη και όλους τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τη στήριξή τους και την παρουσία τους στο γήπεδο καθώς και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, που προσέφερε το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ για την αγορά εισιτηρίων.

– Την ομάδα Α.Ο. Περιβολίων και προσωπικά τον πρόεδρό της κ. Πέτρο Μιχαηλίδη για την αφιλοκερδή λειτουργία του κυλικείου, στη διάρκεια του αγώνα.


– Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, οι οποίοι αγόρασαν, συνολικά, 80 εισιτήρια.

– Την εταιρεία Security Group 24 των κ. Γιώργου και Μανώλη Μαράκη.


– Την κα Κατερίνα Κοκκινάκη για την προσφορά διαφόρων ειδών, τα οποία πωλήθηκαν από το κυλικείο του γηπέδου.

– Τα παγωτά Liveri για την προσφορά προϊόντων τους.


– Το ξενοδοχείο Ακάλη για τη φιλοξενία της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε με θέμα τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

– Τους διαιτητές της φιλικής αναμέτρησης κ. Μιχάλη Βοσκάκη, Γιώργο Ι. Σταυρουλάκη, Γιάννη Κοκμοτό, Γιώργο Σταυρουλάκη (Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου).

– Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook