Με αφορμή την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περίοδο 2012-2013 η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την Ελληνική Αστυνομία.
Αναλυτικά:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για την άριστη συνεργασία και την επαγγελματικότητα που επέδειξε το έμψυχο δυναμικό τους καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Ειδικότερα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Μανώλη Παραβολιδάκη, τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου κ. Μανώλη Πετράκη, τον πρώην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη, τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, το σύνολο των αντρών και γυναικών του Τμήματος Τροχαίας και όλες τις Δυνάμεις της Έλληνικής Αστυνομίας για την ουσιαστική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή όλων των παιχνιδιών της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευελπιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ακέραιο, με τα ίδια θετικά αποτελέσματα, και τη νέα αγωνιστική περίοδο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook