Δευτέρα

Ο Λουκάς, έξαλλος, από την απομάκρυνση του αστυνόμου από την υπόθεση Ρούσσου, δηλώνει στη Νόρα ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα. Με αυτήν την απόφαση συμφωνεί και η Εριέττα, η οποία δηλώνει στον Λουκά ότι θα έχει την πλήρη υποστήριξή της. 'Ενας ακόμα καυγάς ανάμεσα στη Μαρίλια, την Αγγέλα και την Εύα οδηγεί την Αγγέλα στα άκρα και τη Μαρίλια στην απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι. Η Στέλλα και η Αμαλία αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μεσολαβήσουν για να σταματήσει η διαμάχη ανάμεσα στον Λουκά και στον Πέτρο. Ο Νικόλας ζητάει από τη Νόρα να είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους, γιατί ο Ρούσσος είναι αποφασισμένος να πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του. Η Νταίζη κάνει κρούση τόσο στην Εριέττα όσο και στον Πέτρο, και παζαρεύει την πληροφορία σχετικά με το πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού. Ο Πέτρος κάνει μια τελευταία υποχώρηση, προκειμένου να δώσει ένα τέλος στη διαμάχη με τον Λουκά.

 

Τρίτη

Ο Πέτρος δηλώνει ότι, αν ο Λουκάς κλείσει την υπόθεση, θα παραιτηθεί από τη δικηγορία. Ο Λουκάς, όμως, δεν δέχεται αυτόν το συμβιβασμό γιατί θέλει να δει τον Ρούσσο να τιμωρείται για όσα έχει κάνει. Η Στέλλα, που δίνει ελαφρυντικά στον Πέτρο για τις πράξεις του, αποφασίζει να μεσολαβήσει για να τους πείσει να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Χρήστος μαθαίνει τις κινήσεις της Νταίζης, οδηγείται σε ρήξη μαζί της και την εγκαταλείπει. Ο Λουκάς προειδοποιεί την Εριέττα ότι, από τη στιγμή που δεν δέχονται την υποχώρηση του Ρούσσου, αυτός θα επιτεθεί άγρια εναντίον τους. Η Εριέττα δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Ο Λευτέρης παρακολουθεί τη Μαρίλια και την βλέπει να βγαίνει από ένα ακριβό αυτοκίνητο που οδηγεί ένας άντρας αρκετά μεγαλύτερός της. Η Μαρίλια πείθεται να συναντήσει τον Νικόλα, αλλά αρνείται να συζητήσει και να αποκαλύψει οτιδήποτε για τη νέα σχέση της. Η Αντιγόνη διαβεβαιώνει τον Στέφανο πως αν ο Πέτρος κινηθεί εναντίον του, θα του αποκαλύψει πού είναι θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού. Ο Λουκάς δέχεται να συναντηθεί με τον Πέτρο.

 

Τετάρτη

Ο Πέτρος παρακαλεί τον Λουκά να μην συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον του, διότι θα αναγκαστεί να αμυνθεί με κάθε τρόπο και δεν θέλει να φτάσει στα άκρα. Ο Λουκάς είναι ανένδοτος. Η Νταίζη είναι απαρηγόρητη από το χωρισμό της με τον Χρήστο και προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειές της. Εκείνος, όμως, δείχνει αποφασισμένος να μείνει οριστικά μακριά της. Ο Πέτρος ενημερώνει την Αμαλία ότι η συνάντηση με τον Λουκά δεν είχε αποτέλεσμα και εκείνη φοβάται ότι το σκάνδαλο θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Μελίτα ανησυχεί για τη θέση της στο γραφείο, καθώς, σ' αυτήν τη διαμάχη, όλοι θα κληθούν να διαλέξουν στρατόπεδο Ο Στέφανος λέει στην Εριέττα να έχει το νου της για τα κατασκευασμένα στοιχεία που θα επινοήσει ο Πέτρος για να τους βλάψει. Η Δάφνη ανησυχεί ιδιαίτερα για τον Ηλία, ο οποίος αρνείται να μετακομίσει από την Εδέμ και το σπίτι του. Η Νταίζη αναλαμβάνει το μπαρ, περιμένοντας τον Χρήστο να γυρίσει. Παράλληλα, ζητάει από τον Στέφανο να μεσολαβήσει για να τα βρούνε εκείνη και ο Χρήστος και του υπόσχεται ότι δεν θα βγει χαμένος.

 

Πέμπτη

Η Αμαλία και η Στέλλα ζητούν από τον Πέτρο να βρει μια λύση. Εκείνος, όμως, τους εξηγεί ότι τίποτα δεν περνάει πια από το χέρι του. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο άνθρωπος που κυκλοφορεί με τη Μαρίλια έφυγε για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. 'Αρα, έχουν μια μοναδική ευκαιρία να την ξεμοναχιάσουν και να μάθουν τι συμβαίνει. Ο Χρήστος εξηγεί στον Στέφανο ότι η Νταίζη δεν θα αλλάξει ποτέ και δεν σκοπεύει να γυρίσει κοντά της. Ο Στέφανος τού ζητάει να τον βοηθήσει στη διαμάχη τους με τον Ρούσσο. Η Μελίτα, συνειδητοποιώντας ότι έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, καλεί τον Στέφανο και απαιτεί να πείσει την Εριέττα να σταματήσει τον πόλεμο με τον πατέρα της. Κι αυτή η κουβέντα τους, όμως, καταλήγει σε καυγά. Ο Λουκάς ενημερώνει τη Νταίζη ότι ενδιαφέρεται και ο ίδιος για την πληροφορία, σχετικά με τη σορό τού Αραβαντινού. Την συμβουλεύει, αν θέλει να γυρίσει ο Χρήστος κοντά της, να κάνει μια καλή πράξη. Η παρέα συμπαραστέκεται στη Δάφνη. Αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί να μιλήσουν στον Ηλία και να τον πείσουν να μετακομίσει από την Εδέμ. Την ίδια ώρα, έξω από το σπίτι του Ηλία, εργολάβοι κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Παρασκευή

Ο Ηλίας αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του και ζητάει από τους εργολάβους να τον θάψουν μαζί με τα χαλάσματα. Η παρέα επεμβαίνει, γίνεται καυγάς και καταλήγουν όλοι μαζί στο τμήμα. Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στη Νταίζη πως αν δεν αλλάξει έμπρακτα, ο Χρήστος δεν πρόκειται να γυρίσει κοντά της. Εκείνη συνειδητοποιεί ότι, αυτήν τη φορά, έχει δίκιο. Η Μαρίλια αντιλαμβάνεται ότι την παρακολουθεί ο Λευτέρης. Σταματάει να του μιλήσει και του ζητάει να πήσει όλους να μείνουν μακριά της. Ο Λουκάς και η Εύα ζητάνε από την Αντιγόνη μια ακόμα χρονική παράταση, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τον Ηλία. Αυτήν τη φορά, η Αντιγόνη δεν δείχνει πρόθυμη να υποχωρήσει. Η Δάφνη, μέρα με τη μέρα, συνειδητοποιεί ότι ο Ηλίας έχει ανάγκη από ιατρική περίθαλψη. Η Στέλλα μεσολαβεί και ζητάει από τη Νταίζη να πιέσει την Αντιγόνη να πουλήσει την Εδέμ, έτσι ώστε να μην κλονιστεί περισσότερο η υγεία του Ηλία. Ο αστυνόμος ζητάει εξηγήσεις από τον Λευτέρη για την παλιά ιστορία με την εξαφάνιση της Βέρας.