Με μια οργισμένη ανακοίνωση η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καταδικάζει την σύλληψη του προέδρου του συλλόγου κτηνοτρόφων Χανίων κ. Μανούσο Σταυριανουδάκη, ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε εκ μέρους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ \”Μαρινόπουλος\”.

Στην ανακοίνωσή αναφέρονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καταγγέλλει τη νέα επιχείρηση καταστολής ενάντια στον αγώνα των φτωχομεσαίων κτηνοτρόφων που εκφράστηκε αυτή τη φορά με την σύλληψη του προέδρου του συλλόγου κτηνοτρόφων, Σταυριανουδάκη Μανούσο, που είναι και μέλος του Δ.Σ της ομοσπονδίας μας.



Το μεγάλο «έγκλημα» για το οποίο συνελήφθη ο συνάδελφος ήταν ότι ως πρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου κτηνοτρόφων οργάνωσε κινητοποίηση αποφασισμένη από το Δ.Σ του κλάδου.




Είναι το δεύτερο περιστατικό σύλληψης προέδρου συνδικαλιστικού φορέα στο νομό μέσα σε ένα μήνα. Φαίνεται ότι οι τοπικές αρχές με υπερβάλλοντα ζήλο προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη κυβερνητική κατεύθυνση περί «νόμου κα τάξης».




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίωνκαλεί την φτωχομεσαία αγροτιά του νομού, το εργατικό λαϊκό κίνημα και τους μαζικούς φορείς να ορθώσουν κίνημα αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που, προκειμένου να υλοποιήσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, οργανώνει μέτρα κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας. Να καταδικάσουν μαζικά την παραπάνω ενέργεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook