Για περισσότερο από έξι μήνες δεν είχαν καταβάλει το ενοίκιο σε έναν ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων τροχόσπιτων στο Redford Township, δυτικά του Ντιτρόιτ και ο τελευταίος αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα της νοικάρισσάς του για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ενώ περίμενε να του ανοίξει την πόρτα η 72χρονη Ann Marquis βρήκε μπροστά του τον 64χρονο Dennis McCauley ο οποίος συγκατοικούσε μαζί της τον τελευταίο καιρό.

Οι δύο τους είχαν μια τυπική σχέση καθώς ήταν η 72χρονη, η οποία ενοικίαζε και πλήρωνε το σπίτι. Λίγο πριν αποφασίσει να φύγει, του ήρθε μια περίεργη μυρωδιά και αποφάσισε να ρίξει ένα βλέμμα προς το εσωτερικό του τροχόσπιτου όπου διαπίστωσε πως στον καναπέ υπήρχε το πτώμα της 72χρονης.

Στην περιοχή κατέφθασαν οι αρχές και συνέλαβαν τον 64χρονο. Ο Kevin Crittenden, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε: \”Το πτώμα προφανώς είχε αποβιώσει εδώ και αρκετό καιρό και είχε εν μέρει στεγνώσει. Ξέρουμε ότι ζούσαν μαζί εδώ και τρία χρόνια. Με βάση τις καταθέσεις μαρτύρων φαίνεται ότι η Ann Marquis πέθανε κάποια στιγμή το Νοέμβριο.\”

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από την αυτοψία δείχνουν ότι πέθανε από φυσικά αίτια. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων εκκρεμούν.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook