Αγαπημένη συνήθεια των γυναικών είναι να κοιτούν φωτογραφίες και να γκρινιάζουν για το… απαράδεκτο παρελθόν τους… στιλιστικά και εμφανισιακά. Και οι διάσημες κυρίες όμως έχουν το… κακό παρελθόν τους, από το οποίο μάλιστα δεν μπουν να ξεφύγουν, καθώς υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό να τους θυμίζει κάθε στιγμή.

Rihanna
Η 23χρονη σταρ δεν ήταν πάντα τόσο εντυπωσιακή και λαμπερή όπως τη βλέπουμε σήμερα. Άψογο μέικ απ, ρούχα επώνυμα, ξεχωριστό χρώμα κόμμωσης και χτένισμα έχουν κάνει μεγάλη διαφορά από τα χρόνια που ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι σήμερα.

 \"\"

Adele
Παλαιότερα τα ρούχα της θύμιζαν κουρτίνα κι εκείνη το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δύο άλμπουμ μετά και τεράστια επιτυχία, η Adele εκπλήσσει με την εκπληκτική αλλαγή της.

\"\"

Lady GaGa
Τι να πρωτοπεί κάποιος για τη Lady GaGa. H 17χρονη Αμερικανοϊταλίδα, με τα καστανά μαλλιά, δεν έχει πλέον καμία σχέση με την 25χρονη σταρ με τις εξωφρενικές ενδυματολογικές επιλογές και τις διαρκείς εναλλαγές χρωμάτων στα μαλλιά της.

 \"\"

Leona Lewis
Η νικήτρια του βρετανικού X-Factor 2006 μεταμορφώθηκε από Σταχτοπούτα σε πριγκίπισσα και από μια γλυκιά νεαρή γυναίκα μετατράπηκε σε μια όμορφη σταρ.

 \"\"

Cheryl Cole
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει να μας πει η Cheryl Cole με αυτό το χτένισμα στις αρχές της καριέρας της. Σήμερα είναι μία από τις ομορφότερες κι εντυπωσιακότερες γυναίκες στη Βρετανία.

\"\" 

Kate Winslet
Τώρα η Kate εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί και αναστατώνει τα πλήθη. Παλιά; Μια γλυκιά, χαριτωμένη κοπέλα!

 \"\"

Susan Boyle
Ηλικιωμένη, γκριζομαλλούσα, η νοικοκυρά της διπλανής μας πόρτας. Μετά τη νίκη της το 2009 στο Βρετανία έχεις ταλέντο, η 50χρονη πλέον Susan δεν εντυπωσιάζει μόνο με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και τη μεταμόρφωσή της.

\"\" 

THE SUN

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook