Αν και έχουμε δει παρόμοιες πειραματικές υλοποιήσεις σε διεθνείς εκθέσεις τεχνολογίας, το βίντεο που ακολουθεί μας ταξιδεύει στο μέλλον. Και αιτία δεν είναι η φουτουριστική καρέκλα στην οποία κάθεται η κοπέλα που πρωταγωνιστεί, αλλά η τεχνολογία MorePhone για smartphones με εύκαμπτη οθόνη.

Πριν δείτε το βίντεο, πρέπει να ξέρετε ότι η τεχνολογία MorePhone αναπτύσσεται στο Human Media Lab του Queen\’s University στον Καναδά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καθαρά πειραματικό στάδιο.

Το πρωτότυπο που εμφανίζεται στο βίντεο χρησιμοποιεί e-ink και θα είναι συμβατό με όλα τα smartphones του μέλλοντος που πρόκειται να έχουν εύκαμπτη οθόνη.

Μια από τις βασικές εφαρμογές της πρωτοποριακής αυτής τεχνολογίας είναι η αλλαγή στο σχήμα του κινητού κάθε φορά που δέχεται μια κλήση, ένα SMS ή οποιοδήποτε notification.

\"\"

Επίσης, μπορεί να διπλώνει για να αποθηκεύεται ευκολότερα ή να γίνεται τελείως επίπεδο ώστε να σας διευκολύνει να διαβάστε κείμενα στην επιφάνειά του.

Όσο μακρινά κι αν ακούγονται όλα αυτά, σκεφτείτε ότι στο σύμπαν της τεχνολογίας η λέξη «μέλλον» είναι πολλές φορές συνώνυμη με τη λέξη «τώρα».

\"\"

Πηγή: thegang.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook