Σκληρή ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ. Οι οπαδοί της ομάδας εκφράζουν τη πλήρη στήριξη τους στον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και αφήνουν αιχμές για πρόσωπα που λειτουργούν παρασκηνιακά προσπαθώντας να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Σωματείο. Η ανακοίνωση της Θύρας 4 αναφέρει:

\’\’Το φετινό πρωτάθλημα (ο ΘΕΟΣ να το κανει) επιτέλους τελείωσε! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ\’ ΧΕΙ η ομάδα μας σώθηκε και του χρόνου θα παίξει ξανά στη σουπερκλικα!

Mια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί πόλεμο από θεούς κ δαίμονες, παρόλα αυτά δεν κώλωσε, δεν μάσησε,κ συνεχίζει…τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν κάποιοι ως \’\’σωτήρες\’\’ κ το μόνο που κατάφεραν ήταν να την χρεώσουν περισσότερο απο κάθε άλλη φορά!

Σε αντίθεση με την χρονιά που πέρασε απ\’ οτι φαίνεται και από την γραπτή δήλωση και τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας Μάνθος Πουλινακης,τα οικονομικά προβλήματα έχουν αρχίσει να περιορίζονται σημαντικά και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει απο αμαρτίες του παρελθόντος και ανθρώπους που συνεχίζουν να ζητάνε χρήματα απο την ομάδα μας..όταν είσαι άντρας δεν μπορείς να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου..εμείς ήμασταν οι πρώτοι που τον αμφισβητήσαμε και προς τιμήν του μας διέψευσε και μας απέδειξε οτι δεν είναι ισα κι όμοια με τους προκατόχους του!!

Για τη νέα χρονιά θέλουμε να φέρουμε όλους όσοι απαρτίζουν την ομάδα (παιχτες, φιλαθλους, παραγοντες) προ των ευθυνών τους….κύριοι η ομάδα, μας χρειάζεται όλους να στηρίζουμε κ να βοηθάμε εμπράκτως κ όχι στα λογία κάθε θετική κίνηση που γίνεται!! όποιος παίχτης δε μπορεί να δώσει τη ψυχή του για τη φανέλα ας αποχωρήσει ΤΩΡΑ….όποιος φίλαθλος δε μπορεί να καταλάβει οτι ο Ο.Φ.Η δεν είναι μια απλή ομάδα ας κάτσει σπίτι του..

Όποιος παράγοντας ΝΟΜΙΖΕΙ οτι μπορεί να κάνει τον κουμανταδορο επειδή τον εχει τοποθετήσει κάποιος εκεί και συνεχίζει να σπέρνει τη διχόνοια μέσα στην ομάδα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα χρόνια τώρα ας παραιτηθεί κ απο την ΠΑΕ κ απο τον ερασιτέχνη.

Τελειώνοντας θα σας πούμε απλά – απλά: Η ομάδα εχει πρόεδρο κ δεν χρειάζεται!! Έχουμε περάσει \’\’πολεμικά καλοκαίρια\’\’ και ξέρουμε. Θέλετε άλλο ένα τέτοιο κύριοι; Εδώ είμαστε…ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!! γι\’ αυτο ξα σας…\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook