Στο γραφικό Λουτράκι βρέθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τις παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η δημοτική αρχή στον οικισμό.

Ειδικότερα είδε τις εργασίες που έχουν γίνει στην πλατεία με το γήπεδο μπάσκετ, τη νέα παιδική χαρά, την ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου που στεγάζει και το ιατρείο του οικισμού, τις πλακοστρώσεις του περιβάλλοντα χώρου με κυβόλιθους, καθώς και τη νέα πλατεία που διαμορφώνεται στον κεντρικό δρόμο. Αμέσως μετά, συνομίλησε και με τους κατοίκους του Λουτρακίου και για γενικότερα θέματα της περιοχής που τους απασχολούν.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Προσπαθούμε να αναδείξουμε και στο Λουτράκι, τα ιδιαίτερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον πανέμορφο οικισμό. Στόχος μας είναι κάθε γωνιά του Μαλεβιζίου να αποτελεί και μια μοναδική ευκαιρία επίσκεψης, έτσι ώστε να ενισχυθεί η κάθε μικρή, τοπική οικονομία. Ταυτόχρονα όμως, επιθυμούμε να βελτιώσουμε και την καθημερινότητα των κατοίκων, έτσι ώστε να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τις ομορφιές του τόπου τους».

Το δήμαρχο συνόδευαν οι Γ. Μακριδάκης, Κ. Φασουλάκης, Αρ. Σαλούστρος, Γ. Βογιατζάκης και Μ. Βαλτζάκης.