Την ευχή να μην βρεθεί ποτέ κανείς στη θέση του, έδωσε σε συνέντευξή του στο «Εθνος», ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού που φέρεται να χτυπήθηκε από τον βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Γιώργο Γερμενή.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτή η ξαφνική και αναίτια επίθεση. «Η Μαρία και ο μικρός μου γιος σοκαρίστηκαν. Δε θα ήθελα κανείς να βρεθεί στη δική μου θέση. Την ώρα που η Μαρία βρισκόταν κοντά στο δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδερφάκι της, μπήκε στην αίθουσα το συγκεκριμένο άτομο και άρχισε να βρίζει. Τότε η μικρή μας δέχτηκε το χτύπημα. Η γυναίκα μου κι εγώ την ακούσαμε να φωνάζει ότι τη χτύπησαν στο μάτι. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει».

Προσθέτει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πως ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» δε ζήτησε συγγνώμη. Όταν ο 50χρονος πατέρας του ζήτησε το λόγο εκείνος είπε πως δεν τη χτύπησε. Ο πατέρας της Μαρίας σημειώνει μεταξύ άλλων «Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κανείς έχει σκοπό να επιτεθεί σε παιδί». Πιστεύει πως η κόρη του βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Η 12χρονη χτυπήθηκε πάνω από το φρύδι και λίγο στο μάτι ενώ το χτύπημα σύμφωνα με τον πατέρα της δεν είναι σοβαρό. Ο ίδιος θεωρεί το περιστατικό λήξαν και στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία δήλωσε πως δε ζητάει τίποτα παραπάνω.

Ο 50χρονος δηλώνει κατά της βίας και σημειώνει «Κανένας πατέρας να μη βρεθεί στη θέση που βρέθηκα εγώ, κανένα παιδί να μην υποστεί τη βία από κανέναν».

Τέλος είναι αποφασισμένος να μην παραστεί ξανά σε καμία γιορτή.


enikos.gr