Ο Αετός με αξιέπαινη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο έχει καταφέρει να μείνει στο κόλπο της παραμονής. Η ομάδα των Ανωγείων με τον βαθμό που πήρε μέσα στον Κρουσώνα διατηρήθηκε «ζωντανή» μες το παιχνίδι της αποφυγής του υποβιβασμού. Πλέον μπροστά της υπάρχει το ματς της χρονιάς με τον Πατούχα όπου δεν υπάρχει στο… λεξικό η φράση ήττα γιατί κάτι τέτοιο θα σημαίνει και υποβιβασμό.

 

Ο προπονητής του Αετού, Μηνάς Πίτσος, μίλησε για το παιχνίδι αυτό στο athleticradio.gr και δήλωσε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του με εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Βιάννο αλλά ξεκίνησε την αναφορά του από το παιχνίδι του Κρουσώνα:

«Θα ήθελα πρώτα να πω κάποια πράγματα για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και μετά για αυτό με τον Πατούχα. Γραφτήκανε κάποια πράγματα για το χθεσινό παιχνίδι που δεν είναι έτσι. Υπήρξαν δημοσιεύματα πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να μας κερδίσει άνετα. Στο πρώτο παιχνίδι στα Ανώγεια φάγαμε 5 γκολ και εκεί ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μας βάλει 10. Χθες δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ πλην την ευκαιρία του Μαμουλάκη δεν έκανε άλλη κλασική ευκαιρία. Είχε 2-3 σουτ αλλά ξαναλέω πως δεν έκανε άλλη κλασική ευκαιρία. Παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε δίκαια τον βαθμό».

«Χειρότερες ομάδες από εμάς Ρέθυμνο και Ακρίτας»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Βιάννου αλλά και την «μάχη» της παραμονής:         

«Όσο αφορά τώρα το παιχνίδι που έρχεται με τον Πατούχα θέλω να πως και εμείς και ο Πατούχας δεν αξίζουν να πέσουν. Ο Πατούχας είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες που δεν άξιζε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Θεωρώ πως τόσο εμείς όσο και ο Πατούχας πρέπει να σωθούμε, όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο χαμένος χάνεται. Υπήρχαν χειρότερες ομάδες από εμάς όπως ο Ακρίτας και το Ρέθυμνο. Δεν ήθελα να πάω στην Βιάννο και να παίζω μια κατηγορία. Τα έφερε όμως έτσι η τύχη και παίζουμε μία κατηγορία και οι δύο ομάδες. Εμείς θα πάμε στην Βιάννο με στόχο να πάρουμε κάτι. Θεωρώ πως αν δείξουμε την εικόνα που είχαμε στον Κρουσσώνα θα φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα του Πατούχα»