Σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση όλα δείχνουν ότι είναι οικονομικοί.

Ο υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Υπηρετούσε σε μονάδα της Ριτσώνας.

Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο υπολοχαγός είχε αναγκαστεί να εργάζεται και εκτός στρατού για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα δύο 24ωρα μετά το Πάσχα να δώσει τέρμα στη ζωή του.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη μονάδα του και δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι πλέον δυσβάσταχτη και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα.

Κυρίως οι ηγεσίες που “σφυρίζουν” αδιάφορα.

"Καλό ταξίδι" από τους συναδέλφους του

Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον συνάδελφό τους υπολοχαγό, όσοι όπως λένε είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να υπηετήσουν μαζί του.

Τα μηνύματά τους στο facebook ολιγόλογα. Ένας αποχαιρετισμός στον άνθρωπο που πήρε μια απόφαση χωρίς γυρισμό.

Ο 46χρονος υπολοχαγός προσπαθούσε να βρει μια διέξοδο και είχε σκεφτεί ακόμη και την παραίτηση από τον στρατό ώστε να μπορέσει να βρει μια λύση στα προβλήματα.

“Καλό ταξίδι” του εύχονται οι συνάδελφοί του…
onalert