Έπειτα από τα όσα γράφηκαν και ειπώθηκαν τόσο από τον επίσημο Ολυμπιακό Βόλου όσο και από τον Αχιλλέα Μπέο, ο Άρης πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον παράγοντα των «ερυθρολεύκων» ενώ, κάλεσε την ΚΕΔ να προσέξει τους ορισμούς της τελευταίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

\”Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εδώ κι ένα περίπου χρόνο έχει αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις σχετικά με την διαιτησία. Μάλιστα, αν κι έχει γίνει δέκτης κι επικριτικών σχολίων για αυτό- με δεδομένο ότι έχει χάσει πολλούς βαθμούς από διαιτητικά λάθη- στηρίζει αυτή της την απόφαση, γιατί θεωρεί ότι οι καιροί, που η προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών και των αρμόδιων αρχών μέσω ανακοινώσεων, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Θεωρεί επίσης ότι οι κραυγές χωρίς αποτέλεσμα, μετά από κάθε διαιτητικό λάθος δεν οδηγούν πουθενά και είναι πολύ δύσκολο να διαχωρίσουμε το ανθρώπινο από το ηθελημένο λάθος.
Εάν καταμετρήσουμε τα λάθη που έως τώρα έγιναν εις βάρος της ομάδας μας, θα έπρεπε ήδη να έχουμε εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι-οφ. Θεωρήσαμε όμως σχεδόν πάντοτε ότι τα λάθη ήταν ανθρώπινα αφού έχουμε εμπιστοσύνη στο ήθος των περισσοτέρων Ελλήνων διαιτητών. Είναι γεγονός επίσης ότι ο ΑΡΗΣ με δεδομένη την δυναμική που έχει λόγω του κόσμου του θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερο θόρυβο από αυτούς που… εντέχνως διαμαρτύρονται με στόχο τον αγώνα της επόμενης Κυριακής.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει της… μόδας ομάδες που χάνουν μέσα στο γήπεδο από τον ΑΡΗ, παρά το γεγονός ότι τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης από την διαιτησία, να φωνασκούν ως αδικημένες. Το έκανε και ο κ. Μπέος που «ανακάλυψε» πέναλτι σε μία φάση που ξεκινάει με οφσάιντ κι ενώ νωρίτερα δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στο Νέτο κι ακυρώνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ενώ το σκορ είναι 1-1.
Υ.Γ.1 Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ περιμένει από την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και όποιους επιλεγούν για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην επηρεαστούν στο παραμικρό και από κανένα, ώστε η κάθε ομάδα να πάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που της αξίζει.
ΥΓ2. Το παρελθόν και το παρόν το έχουν αποδείξει και το μέλλον θα το επιβεβαιώσει και πάλι ότι ο ΑΡΗΣ, ουδέποτε έχει απασχολήσει τις ελληνικές και διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, για παιχνίδια τα οποία θεωρούνται ύποπτα και άξια ειδικής έρευνας. Αντίθετα είναι η ομάδα η οποία πρόσφερε πολλούς βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ για φέτος, μέσα από καθαρούς και δύσκολους αγώνες. Ο ΑΡΗΣ έγινε αντικείμενο θαυμασμού σε όλη η Ευρώπη, τόσο για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, όσο και για την συμπεριφορά των οπαδών του.
Υ.Γ.3 Ο κ. Κόντης ουδέποτε είχε, ούτε θα έχει, ως στέλεχος του ΑΡΗ οποιαδήποτε σχέση με οποιονδήποτε… «παραγκάρχη». Γιατί αν είχε, τότε ο ΑΡΗΣ θα ήταν ευνοημένος. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο ότι δεν συμβαίνει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook