Σε άμεση ίδρυση «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» θα προχωρήσει η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, σε περίπτωση που η Κυβέρνηση επιχειρήσει όπως αναφέρουν \”να παραδώσει το ιερό Όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς και μάλιστα με «γεωγραφικό προσδιορισμό», όπως εξήγγειλε ο ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλος προς τον Αντιπρόεδρο των Σκοπίων Φατμίρ Μπεσίμι!

Η Επιτροπή με ανακοίνωσή της  \”καλεί σε εθνικό συναγερμό τον απανταχού Ελληνισμό και δηλώνει έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο\”!

Συγκεκριμένα αναφέρουν

Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, που εξακολουθεί και παραμένει πιστή, αδέσμευτη, παρεμβατική, ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη, καλεί σε εθνικό συναγερμό όλους τους Μακεδόνες του Κόσμου και γενικά τον απανταχού Ελληνισμό στο σύνολό του, για την επικείμενη «εθνική τραγωδία», καθώς είναι σε εξέλιξη και οι διαβουλεύσεις σχετικά με τη «νέα πρόταση Νίμιτς», υπό την κηδεμονία κατ’ ουσίαν του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και εν όψει της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2014, με τον στόχο της περιβόητης «Ατζέντα 2014»! Του «μεγαλεπηβόλου» δηλαδή εδώ και χρόνια Σχεδίου του Ελληνικού ΥΠΕΞ, για ταυτόχρονη έναρξη ένταξης στην Ε.Ε. των Σκοπίων και της Αλβανίας και των χωρών γενικά των Δυτικών Βαλκανίων το 2014, επί Ελληνικής Προεδρίας…

Με όλες αυτές τις διαπιστώσεις και εξελίξεις και την ανεξήγητα αναπάντητη ως τώρα επιστολή μας από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά http://www.noiazomai.net/samaraepistoli.html, η Επιτροπή είναι πλέον αναγκασμένη να προειδοποιήσει ρητά και δημόσια την παρούσα Κυβέρνηση, ότι θα προχωρήσει για τη διάσωση της Μακεδονίας ακόμη και στη δημιουργία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, το οποίο είχε απειλήσει να ιδρύσει και στο παρελθόν με ξεκάθαρο τελεσίγραφό της στον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, όταν η κα Μπακογιάννη ως τότε ΥΠΕΞ προωθούσε την περίφημη «Σύνθετη Ονομασία» για τα Σκόπια! http://www.noiazomai.net/telesigrafo25.html http://www.noiazomai.net/mkkalesma.html

Σε κάθε περίπτωση, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με την βοήθεια και συμμετοχή όλων των Ελλήνων του κόσμου, μπορεί όχι μόνο να υπερασπιστεί αποτελεσματικά μέσα από την Βουλή, την Ευρωβουλή, τους Δήμους και τους Διεθνείς Οργανισμούς τη Μακεδονία και το Όνομά μας, αλλά να αφυπνίσει πια και ολόκληρο το δοκιμαζόμενο Έθνος, παίρνοντας τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια του, σαν ένας νέος τολμηρός, ανδρείος και αποφασιστικός «Μέγας Αλέξανδρος»! Σε μια νέα, ένδοξη ιστορική πορεία που θα λύσει όλους τους σύγχρονους «Γόρδιους Δεσμούς» της χώρας! Σε μια περίοδο δουλείας και υποταγής, που ο ελληνικός λαός διψά και περιμένει κάτι νέο και δυναμικό σε ποσοστό άνω του 60%!

Και τότε αλλοίμονο στους «Δαρείους», τους «Αττάλους», τους «Ιόλες» και τους «Αρπάλους»…

Αλλοίμονο σε εκείνους που πηγαίνουν να δώσουν «γη και ύδωρ», την ώρα που έχουν εξαθλιώσει οικονομικά έναν ολόκληρο και περήφανο λαό!

Τους προειδοποιούμε!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook