Πασχαλινές διακοπές από την κόλαση έκανε ο Φώτης Σπύρου που πέρασε δυο μερόνυχτα στην φυλακή. Αφορμή ένα απλό αυτοκινητιστικό ατύχημα.

«Πήγαινα στο εξοχικό μου στην Θήβα όταν ξεκόλλησε ένα εξάρτημα από το αυτοκίνητό μου και χτύπησε το αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω μου. Δεν κατάλαβα τίποτα και συνέχισα την πορεία μου. Ο άνθρωπος όμως που χτύπησε το εξάρτημα κάλεσε την τροχαία με αποτέλεσμα να με σταματήσει και να πάμε για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί μου είπαν ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από καταδικαστική απόφαση του 2008 για μια εκκρεμή υπόθεση στην εφορία για την οποία δεν είχα ενημερωθεί ποτέ. Το ποσό ήταν πολύ μικρό, απλά εγώ δεν ενημερώθηκα ποτέ».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο soknews. Εξηγώντας πως επειδή το περιστατικό έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και Τετάρτη ήταν πρωτομαγιά, βρέθηκε να περνάει στη φυλακή δυο μέρες και δυο νύχτες.

«Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Σε ένα κελί που χωράνε 12 άνθρωποι ήμασταν 40. Αυτό που με σόκαρε ήταν ένας άνθρωπος δίπλα μου που έπαθε κρίση επιληψίας. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εύχομαι αυτό που έπαθα να μη συμβεί σε κανέναν», πρόσθεσε

Σημειώνεται ότι αν δεν τον είχαν βοηθήσει δικοί του άνθρωποι θα είχε καταλήξει, λόγω αργιών, να μείνει άλλες πέντε ημέρες μέσα και να κάνει Πάσχα στο κρατητήριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook