Η απολογία στον ανακριτή της της αδερφής της 23χρονης Φαίης Μπλάχα δίνει νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας από τον «νταή» χρυσαυγίτη Βαγγέλη Στεφανάκη.

Η 32χρονη παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον 25χρονο σύντροφο της αδερφής της και ο λόγος που τον «κάλυπτε» μετά το τραγικό συμβάν ήταν γιατί εκείνος την απειλούσε πώς θα της κάνει κακό, σε αυτή και την οικογένειά της.

«Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ», κατέθεσε στον ανακριτή η αδερφή της Φαίης ενώ υποστήριξε ότι την εκβίαζε πώς αν συλληφθεί και πάει στην φυλακή, όταν βγει θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένεια της.

Αλλά και η κατάθεση του πατέρα του δράστη, όπως γράφει η εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» φανερώνει τον βίαιο χαρακτήρα του Βαγγέλη Στεφανάκη.

«Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικός και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Πηγαίνει σε γυμναστήριο και κάνει κικ μπόξινγκ, ενώ παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δεν γνωρίζω αν είναι αναβολικά...Εμένα δεν με έχει χτυπήσει, αλλά έχει χτυπήσει δύο φορές την αδερφή του, η οποία μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι».