Πουλινάκη στηρίζει και ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Συγκεκριμένα στο κείμενο που υπογράφουν οι κ. Διαλυνάς και Σπαθαράκης αναφέρεται:

''Την Πέμπτη 09/5/2013 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου και συζήτησε θέματα που αφορούν τις προσεχείς ενέργειες του Συλλόγου,αλλά και για θέματα που αφορούν τον απολογισμό της Π.Α.Ε.,σε αγωνιστικό και
διοικητικό επίπεδο,όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο site της Π.Α.Ε. από τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη.

Οφείλουμε λοιπόν ηθικά και θεσμικά,να συγχαρούμε τη Διοίκηση για την οικονομική διαχείριση και το νοικοκύρεμα στην Π.Α.Ε., θέτοντας τις βάσεις για εξυγίανση στο προσεχές μέλλον.

Επίσης να συγχαρούμε το αγωνιστικό τμήμα, που πέτυχε τους στόχους του, σε μια δύσκολη χρονιά, βγάζοντας υγεία και υποσχέσεις για το μέλλον.

Επίσης, μελετώντας διεξοδικά τα θέματα στα οποία αναφέρεται ο κ. Πουλινάκης, θεωρούμε σωστό να επισημάνουμε κάποια θέματα, αφουγκραζόμενοι και μέλη του Συλλόγου (δλδ φίλους του Ο.Φ.Η.) τα οποία χρίζουν συζήτησης,που θα επιδιωχθεί μεταξύ Συλλόγου και Π.Α.Ε.,ώστε να κατατεθούν προτάσεις και απόψεις από μέρους μας προς ΒΕΛΤΙΩΣΗ αυτών.

Ενδεικτικά,τα ζητήματα που εστιάζουμε είναι:

1)Η λειτουργία και οργάνωση των ακαδημιών,που θεωρούμε ως το πιο <<ζωντανό>> κύτταρο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

2)Η βελτίωση των εγκαταστάσεων,μιας και ήδη υπάρχει μια συνεργασία με μέλη του Δ.Σ.,για βελτιωτικές εργασίες.

3)Θέματα μάρκετινγκ,και πρόταση για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σαιζόν,λαμβάνοντας υπ' όψιν τον παλμό των φίλων της ομάδας.

Όπως μέχρι τώρα λοιπόν,θέτουμε εαυτούς στη διάθεση της Π.Α.Ε. για να βοηθήσουμε σε αυτούς και άλλους τομείς,με γνώμονα την πρόοδο και το συμφέρον της ομάδας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. που με χαρά μάθαμε πως προχωράει ενωμένη και αδιαίρετη.

Τέλος,θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή Γιάννη Πετράκη για την προσφορά του και τη συμβολή του στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα τους τελευταίους μήνες.''