Ένας 46χρονος βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός τον οποίο καταδίωκε η αστυνομία έπεσε πάνω στοο δικό του στην Εθνική οδό, κοντά στην Αιγάνη Λάρισας!

Όπως διαβάζουμε στο thessalianews.gr όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός με κατεύθυνση την Αθήνα, δεν σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας στα διόδια Πυργετού και έκανε αναστροφή για Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα ήταν να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί, λίγα μέτρα παρακάτω, με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος από τον Βρυότοπο Λάρισας, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. Στο ίδιο αυτοκίνητο βρισκόταν και μια 27χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε.

Επιπλέον, τραυματίσθηκε σοβαρά ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ο 30χρονος αλλοδαπός από τη Συρία, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων που βρισκόταν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, διέφυγε προς αγροτική περιοχή και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, λίγο μετά τη σύγκρουση.

\"Autokinito\"

Προανάκριση για το τροχαίο γίνεται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζονται οι έρευνες για το αυτοκίνητο και τον συνεργό που διέφυγε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook