Μπορεί να προωθούσε νόμο κατά της πορνογραφίας ωστόσο ο ίδιος πιάστηκε να παρακολουθεί μέσα στη Βουλή ροζ ταινία! Ο λόγος για τον βουλευτή Αριφιντο από το κόμμα Islamic Prosperous Justice Party (PKS) της Ινδονησίας.

Ο ίδιος προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και υποστηρίζει πως του ήρθε ένα link στα mail του το οποίο πάτησε και οδηγήθηκε στη ροζ σελίδα…

\”Ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη του κόμματος και του βουλευτές. Θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξή μου και θα βελτιώνομαι συνεχώς διαβάζοντας το Κοράνι και αναζητώντας συμβουλές\”, είπε ο κ. Αριφιντο.

Σύμφωνα με το BBC, στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής \”κατέβασε\” την ταινία τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο που θέσπισε το ίδιο του το κόμμα!

\”Ας μην ξεχνάμε πως οι νομοθέτες είναι άνθρωποι. Ό,τι συνέβη στον Αριφιντο θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα\”, είπε ο επικεφαλής του κόμματος Shariah Body, Surahman Hidayat.

Νωρίτερα, τον περασμένο Ιανουάριο, ο διάσημος στη Νότια Ασία Ναζρίλ Ιρχαμ (ή Αριελ) καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση για ροζ βίντεο στο οποίο συμμετείχε. Ο ίδιος έκανε λόγο για υποκλοπή των προσωπικών του στιγμών και όχι για εσκεμμένη κίνηση.

cosmo

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook