Η είδηση της τραγικής είδησης του μαχαιρώματος του 12χρονου σε ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου (Δείτε Εδώ), έχει προκαλέσει σάλο στη Ρωσία.

Δημοσιογράφοι παρουσιάζουν από νωρίς το θέμα, το οποίο παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αν αναλογιστούμε πως το μεγάλο μέρος των επισκεπτών της χώρας μας φέτος είναι από τη Ρωσία.

Μάλιστα αύριο το πρωί οπότε και ο 20χρονος Ολλανδός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και τηλεοπτικά συνεργεία από τη Ρωσία, για να μεταδώσουν την είδηση στη χώρα τους.

Από την άλλη η Ελληνική πλευρά κάνει ότι είναι δυνατόν για να ελαττώσει το κόστος του γεγονότος σε τουριστικό επίπεδο, αφού καταρχήν η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση σε πολύ σύντομο χρόνο και από την άλλη μέσα από εγχώριους φορείς όπως οι Ξενοδόχοι της χώρας, καταβάλλονται όλα τα έξοδα της οικογένειες (Δείτε Εδώ) για να βρίσκεται δίπλα στο παιδί.

Εξάλλου στο πλαίσιο αυτό, το παιδί θα επισκεφθεί στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται στην Αθήνα - στο ''Παίδων Αγλαΐα Κυριακού'' - ο Υπουργός Υγείας Ανδρ. Λυκουρέντζος.flashnews.gr