Κρίσιμη αποδείχτηκε για τον εμπορικό σύλλογο Χανίων, η αποψινή τελική ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Χανίων.

Για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι ο εμπορικός κόσμος είναι καζάνι που βράζει, αφού δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις κι οι εντάσεις μεταξύ των δυο \”μετώπων\” που έχουν δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, κατά τη γενική συνέλευση, οι έμποροι κλήθηκαν να ψηφίσουν το διοικητικό και οικονομικο απολογισμό.

Και οι δυο καταψηφίστηκαν με το διοικητικό να παρουσιάζει μεγάλη ψαλίδα μεταξύ των ναι και των όχι.

Συγκεκρίμενα, το διοικητικό απολογισμό υπερψήφισαν 18 άτομα ενώ 55 καταψήφισαν. 4 ήταν τα λευκά.

Στον οικονομικό απολογισμό ψήφισαν ναι 31 άτομα, 35 ψήφισαν όχι και 4 λευκό.

Μετά την καταψήφιση ετέθη θέμα μομφής από εμπόρους που υποστήριζαν την προηγούμενη διοίκηση με επικεφαλής την κα. Μπινιά.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε η κα. Μπινιά στο Flashnews.gr: \”η καταψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, αποτελεί έκφραση μομφής από την πλειοψηφία των εμπόρων, απέναντι στη νυν διοίκηση. Μετά την καταψήφιση, το λογικό θα ήταν να πάμε σε εκλογές, αφού ουσιαστικά οι έμποροι είπαν όχι στα άτομα που διοικούν. Τίθεται θέμα μομφής για τη διοίκηση αυτή\”

Από την πλευρά του ο κ. Ζερβουδάκης τονίζει ότι δεν τίθεται θέμα μομφής.

Μιλώντας στο Flashnews.gr τόνισε: \”Καταψηφίστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του 2012. Όταν διοίκηση ήταν για έναν μήνα ο κ. Μαργαρώνης, μετά εγώ για 8 μήνες και τους 3 τελευταίους μήνες η κ. Μπινιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι έμποροι και η κα. Μπινιά, ερμηνεύει ως μομφή το γεγονός ότι καταψηφίστηκε η περσινή διοίκηση στην οποία για ένα χρονικό διάστημα συμμετείχε και η ίδια. Επίσης, να σας πω ότι το δικαστήριο σήμερα απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν ζητηθεί για τη μη νομιμότητα της αναδιάρθρωσης του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου\”.

Το πως θα κινηθούν οι δυο πλευρές, δεδομένης της έντασης που υπήρξε κατά τη συνέλευση, θα φανεί εντός των επόμενων ημερών.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook