Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 14 έως 25 βαθμούς αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα αγγίξει τους 29 βαθμούς. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτιάδες με την ίδια ένταση. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στα δυτικά ανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

ΧΑΝΙΑ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 17/5, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 28 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 17/5, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 17/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε λίγες νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 17/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

meteo.gr